Concept Development: where experience meets creativity. Part of De Pree Group.

< Terug naar nieuwsoverzicht

Het rasechte Bredaase café is terug met “Café Breda”.

Zoals de naam al doet vermoeden: café Breda wil het echte Bredaase gevoel, met name het Bredaase vóetbal gevoel, terugbrengen in de stad. Hoe kan dat beter slagen dan mede gerund door oud voetballer bij NAC, Peter Remie? Na een totale metamorfose van een pandje aan de Haagweg, is het wachten tot de horeca weer open mag.

Via één van onze samenwerkingspartners is het balletje gaan rollen en kreeg dit concept al snel vorm op één van de locaties uit ons bestand. Het bleek een perfecte match. Na wat kleine verbouwingen door de pandeigenaar heeft Peter, samen met zijn vriendin Marion, eigenhandig tot in de late uurtjes een prachtige kroeg tot stand gebracht. Het moet een kroeg worden met ouderwetse gezelligheid, een potje biljart en uiteraard een lekkere pot voetbal van NAC. Vanwege de Corona maatregelen is het nu wachten op de opening.

Zie de link hieronder voor een leuk artikel in BN De Stem.

https://www.bndestem.nl/breda/nac-icoon-peter-remie-begint-cafe-met-een-bredaas-smoel~adda9ba0/

Fotografie: Peter Remie