Concept Development: where experience meets creativity. Part of De Pree Group.

< Terug naar nieuwsoverzicht

Diverse ondernemers tonen hun heerlijke gerechten in een prachtig kookboek.

Dit is bourgondisch Breda ten top! In hét enige echte Bredase kookboek, uitgebracht door Local Taste Breda en Horeca Breda, staat een verzameling van heerlijke gerechten van diverse ondernemers uit Breda. Wij komen veel huurders tegen van De Pree Group!

Je maakt door het boek kennis met allerlei verschillende café’s en restaurants en kunt leuke, nieuwe ideeën opdoen. Maar je kunt de gerechten nu ook thuis maken, met behulp van de uitgebreide recepten. Vergeet niet om het gerecht ook te gaan eten bij de horecazaak zelf; dan kun je proeven of je het thuis goed bereid hebt ;-).

Wij hebben het boek met veel enthousiasme toegevoegd aan onze huiscollectie.