Concept Development: where experience meets creativity. Part of De Pree Group.

< Terug naar nieuwsoverzicht

Een hartelijke ontvangst.

Onze nieuwe hal ademt het bourgondische leven uit waar ook wij bij de Pree Group zo van houden. Met een vleugje geschiedenis waan je je zo in het oude Parijs. De afbeelding op de grote wand van de entree van ons kantoorpand aan de Prinsenkade is vandaag geplaatst en we zijn er blij mee! Spoedig zal nog meer inrichting volgen.

Samen met Marianne van Tilborg van Marianne Styling Business hebben we ons gebogen over de inrichting van onze entree. Hierbij is het idee ontstaan voor een wandvullende afbeelding als echte eyecatcher bij binnenkomst. Op de begane grond is Big Belly Bar-Restaurant gevestigd. Mede daarom is gekozen voor een gastronomische afbeelding en wel die van de “Lunch van de roeiers” van de Franse schilder Renoir (olieverf, 1880-1881). Lekker eten met een goed gezelschap onder het genot van een goed glas wijn; een knipoog naar onze liefde voor de horeca.