Concept Development: where experience meets creativity. Part of De Pree Group.

Horeca ruimte aan de haven van Breda met mogelijkheid tot tuin

VERHUURD

BeschrijvingOp een goed bereikbare A1 centrumlocatie aan de Prinsenkade ligt deze voormalige pastorie uit 1900 met klassieke uitstraling. Het pand is voorzien van technisch geavanceerde installatievoorzieningen en een moderne, ’transparante’ indeling. Het pand bestaat uit drie lagen en een kelder.

De locatie is goed bereikbaar ten opzichte van het centraal station en de uitvalswegen. Op het terrein bevindt zich een royaal afsluitbaar parkeerterrein, welke optioneel kan worden bijgehuurd. Het parkeerterrein is zowel vanaf de Prinsenkade als via de achterzijde toegankelijk. In de directe nabijheid zijn tevens een drietal parkeergarages aanwezig.

De ruime, vernieuwde entree, achter een robuuste, klassieke voordeur, met rolstoelopgang, geeft toegang tot de trappartij en lift voor eerste en tweede verdieping. De begane grond heeft een aparte toegang tot een grote open ruimte middels een dubbele glazen deur. In het achtergedeelte van de begane grond geeft een deur toegang tot tuin/achterplaats met parkeerplaatsen. Toiletgroep aanwezig. Middels een luik en vaste trap, toegang tot de ruime kelder van ca. 50 m2.

Terras behoort tot de mogelijkheden, zowel voor als achter.

Het pand wordt opgedeeld in 3 aparte verdiepingen. De eerste en tweede verdieping krijgen kantoor bestemming.

Impressie foto’s voor en tijdens verbouwing.Extra eigenschappen

  • Excl. G/W/L
  • Gemeenschappelijke buitenruimte
  • Privé buitenruimte

Locatie