Concept Development: where experience meets creativity. Part of De Pree Group.

< Terug naar concept development

Jonge ondernemers passen precies in onze visie!

Wat een geweldig concept van deze jonge, eigentijdse ondernemers! Toch moeten we nog even wachten om de prachtige nieuwe horecazaak “Big Belly” te bewonderen. Maar voor ons is dit concept nu al geslaagd.

Al bij de aankoop van de voormalige pastorie was het voor de Pree Group duidelijk wat er mee moest gebeuren; horeca bestemming. En het is gelukt! Door een productieve samenwerking tussen ons en De Pree Projects zijn er prachtige ideeën ontstaan voor de invulling, het gebruik en de inrichting van het voormalige kantoorpand. We zagen door de bestemming en zakelijke inrichting heen de charme en authenticiteit van het pand. We hebben ons best gedaan om het pand in zijn oude glorie te herstellen. Diverse ideeën zijn de revue gepasseerd maar in 2020 was het eindelijk zover; de verbouwing kon echt beginnen en wat is er hard gewerkt.
Het resultaat is een prachtig verzamelgebouw met drie afzonderlijke etages, met ieder een eigen functie. Ook de omliggende parkeerplaatsen zijn verlegd en opnieuw ingedeeld en er is een tuin aangelegd.

De bovenste etages zijn in gebruik genomen door De Pree Group. Op de begane grond wordt momenteel de laatste hand gelegd aan de inrichting van een grote horecazaak. Zonder te veel te verklappen; het concept is helemaal van deze tijd en gericht op de liefhebber van een perfect gebrouwen en bijzonder biertje!