Voormalige kantoorverdieping getransformeerd naar flexruimte.

Wat doe je als er een kantoorruimte leeg staat boven een grote horecazaak?Wat doe je als deze omringd wordt door andere kantoren? Dan combineer je de diverse behoeften en maak je van de kantoorruimte een hoogwaardige ontmoetingsplek. Zo kan er culinair worden vergaderd, in een privé setting; niet in een overvol restaurant maar toch buiten kantoor.
Vanuit een samenwerking tussen de eigenaar van het pand, een horecaondernemer en Junior Concepts wordt momenteel hard gewerkt om dit te realiseren. Groepen kunnen straks in alle rust vergaderen of vieren in de sfeer van een warme huiskamer onder het genot van een borrel of een heerlijke lunch. Alle culinaire wensen die horen bij de betreffende activiteiten van de huurder zijn bespreekbaar.
De ruimte zal worden voorzien van uitgebreide toiletruimte, uitgebreide keuken, sfeervolle zithoek en vergaderfaciliteiten. Ook andere groepen, zowel zakelijk als particulier, kunnen deze ruimte huren. Lekker multifunctioneel!